SAMAS 2000 s.r.l. este reprezentantul unic autorizat pentru Romania si Republica Moldova al grupului italian VEI GROUP, unul din liderii mondiali in proiectarea si fabricarea echipamentelor de cantarire la bord pentru utilaje si vehicule cu actionari hidraulice.

Cu o vasta experienta in domeniu si cu o prezenta la nivel global in lume, VEI GROUP prin SAMAS 2000 propune o gama bogata de sisteme pentru cantarire la bord, robuste si fiabile, cu utilizare usoara prin meniuri prietenoase si intuitive. Impreuna cu organisme notificate si firme autorizate, SAMAS 2000 srl poate asigura verificarea metrologica pentru sistemele de cantarire la bord VEI instalate, precum si garantia (service post-garantie) acestora.

Sisteme de cantarire la bord VEI

Sisteme automate de cantarire la bord pentru autospeciale colectare deseuri din tomberoane diverse tipuri

Sisteme si echipamente profesionale pentru cantariri industriale

Sistemele de cantarire la bord sunt de neinlocuit in domenii cum ar fi: balastiere, statii de betoane si asfalt, cariere, fabrici de ciment, depozite de materii prime agregate, exploatari miniere, termocentrale, unitati de reciclare materiale, unitati de constructie pentru drumuri si poduri, unitati de colectare si reciclare deseuri, etc.