Sisteme automate de cantarire la bord pentru autospeciale colectare deseuri din tomberoane diverse tipuri

VEI Helper X / XE este un sistem revloutionar pentru cantarirea la bord a deseurilor menajere si/sau comerciale colectate cu ajutorul autospecialelor specializate.
Sistemul propus este omologat si certificat metrologic la nivel european fiind autorizat legal pentru utilizarea in tranzactii comerciale (facturare).
Sistemul Helper XE se poate monta pe autospeciale colectoare cu lift pentru ridicarea tomberoanelor si compactor. Cantarirea se face in mod automat: masurare cantitate bruta la ridicarea tomberonului, masurare tara (tomberon gol) la coborarea tomberonului dupa deversare si inregistrarea cantitatii nete.

Prin dotarea tomberoanelor cu cipuri RFID se pot stoca/transmite automat datele specific fiecarei cantariri precum cantitatea neta masurata, tipul de deseu, client, autospeciala, ruta colectare, ora/data colectare, etc; aceste date pot fi memorate local (memoria interna alibi a aparatului), transmise in cabina masinii catre o tableta/laptop prin modem Bluetooth sau transmise in mod automat la distanta, oriunde in lume, prin modem GSM. De asemenea, la fiecare cantarire sau client se poate tipari unul sau mai multe bonuri de cantar continind datele de cantarire/facturare.

Firma noastra ofera si software specializat pentru colectare deseuri: management rute de colectare, gestionare cantitati, urmarire masini, etc.